a

Facebook

Copyright 2017 Avocat Eliza Popa.
Toate drepturile sunt rezervate.

8:00 - 18:00

Program lucru Luni-Vineri.

0740.580.614

Cere opinia noastra!

Facebook

Search
Menu

 Executare silita. Avocat specializat in contestatii la executari silite 

Prin experienta acumulata, Cabinetul de Avocatura “Eliza Popa” ofera clientilor sai servicii profesionale de consultanta, asistenta si reprezentare, in domeniul Executarii silite, pentru solutionarea cu succes si intr-un termen optim si previzibil a problemelor dumneavoastra

Contestatie la executare silita

Executare silita

Contestatie la executare
litigii cu banci

Banci si executare

Litigii cu banci
poprirea

Poprirea

Masura asiguratorie
sechestru

Sechestru

Masura asiguratorie
a

Contestatia la executare

Executarea silita este o procedura cu ajutorul careia creditorul – titularul unui drept recunoscut, fie printr-o hotarare judecatoreasca, fie printr-un alt titlu executoriu – il contrange pe debitorul sau, prin intermeniul organelor competente, sa execute de bunavoie obligatiile asumate. Contestatia la executare este un mijloc procesual, prin intermediul caruia se realizeaza un control asupra actelor de executare, asupra executarii silite, asupra incheierilor intocmite de executorul judecatoresc in cadrul executarii silite. Contestaţia la executare poate avea ca obiect orice neregularitate procedurală săvârşită cu prilejul activităţii de urmărire silită. In sprijinul dumneavoastra, Cabinetul nostru de avocatura va pune la dispozitie servicii juridice profesionale in domeniu, pentru o justa solutionare a cauzelor dumneavoastra!

a

Litigii cu banci

Contractul de credit poate fi definit ca fiind contractul prin care o banca sau o alta institutie de credit se obliga sa puna la dispozitia unei persoane fizice sau juridice o suma de bani, la termenul stabilit, contra unei dobanzi. Prin contractual de credit, debitorul se obliga sa utilizeze creditul in scopul pentru care a fost contractat, sa ramburseze creditul conform unui grafic stabilit si sa plateasca dobanda si eventualele penalitati in caz de nerespectare a uneia dintre clauzele convenite. Creditul este unul din motoarele principale ale întregului angrenaj economico-social. Desi este un contract semnat si asumat de ambele parti, acesta poate cuprinde in continutul sau clauze abuzive, de natura a impovara debitorul. Cabinetul de Avocatura “Eliza Popa” va pune la dispozitie servicii juridice profesionale de consultanta, asistenta si reprezentare in domeniul bancar, pentru o solutionare favorabila a problemelor dumneavoastra!

a

Poprirea si sechestru asigurator

Masurile asiguratorii, prevazute in Codul de Procedura Civila, au fost reglementate pentru a veni in ajutorul creditorului diligent si prudent, care nu detine inca un titlu executoriu pe care sa il poata pune in executare silitita. Prin instituirea masurilor asiguratorii, daca creditorul un titlul executoriu, el va putea trece la valorificarea bunurilor indisponibilizate sau va putea intra in posesia lor. Atat poprirea, cat si sechestru asigurator sunt masuri asiguratorii menite sa protejeze creditorul impotriva debitorului. Daca si dumneavoastra va confruntati cu probleme legate de neeaxecutarea unei obligatii sau de executarea necorespunzatoare a unei obligatii, cabinetul nastru va poate ajuta. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si noi va vom oferi sprijul necesar pentru solutionarea problemelor dumneavoastra!

Cunostiintele juridice in domeniul executarii silite, pot face diferenta!

Oferim servicii juridice profesionale in domeniul executarii silite, al litigiilor cu banci, al popririi si al sechestrului asigurator

Banci si executare

litigii cu banci
 • Daune abuzive
 • Dare in plata
 • Negocieri
 • Contracte bancare

Poprirea

masura asiguratorie
 • Infiintarea popririi
 • Executarea masurii
 • Desfiintarea masurii
 • Ridicarea masurii

Sechestru

Masura asiguratorie
 • Sechestru asigurator
 • Sechestru judiciar
 • Infiintare
 • Modalitati de executare

“Jus est art boni et aequi!”(Publius Juventius Celsus)

 

Bucurati-va de servicii juridice profesionale pentru problemele dumneavoastra!

Pentru mai multe detalii legate de litigii in domeniul executarii silite va rugam sa ne contactati

error: Atentie!: Continut protejat de drepturile de autor !!