a

Facebook

Copyright 2017 Avocat Eliza Popa.
Toate drepturile sunt rezervate.

8:00 - 18:00

Program lucru Luni-Vineri.

0740.580.614

Cere opinia noastra!

Facebook

Search
Menu
 

Violenta in familie: Spune STOP violentei in familie!

Avocat Eliza Popa > Drept Civil  > Violenta in familie: Spune STOP violentei in familie!

Violenta in familie: Spune STOP violentei in familie!

violenta in familie

Spune STOP violentei in familie!

 

Cabinetul de Avocatura “Eliza Popa” a obtinut inca o victorie in “lupta” contra violentei in familie!

 

Judecatoria Sector 5 Bucuresti a admis cererea formulata de Cabinetul de Avocatura “Eliza Popa” pentru clienta noastra si a dispus  “emiterea unui ordin de protectie pe o durata de 6 luni, interzicand pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod cu reclamanta”.

 

In fapt, clienta noastra era casatorita cu paratul, insa in urma loviturilor repetate a decis sa se separe de acesta. Desi pe rolul instantei de judecata a fost promovata actiunea de divort si cei doi erau separati in fapt, paratul continua sa trimita masaje si sa se prezinte la domiciliul reclamentei, unde exercita acte de violenta si acte de amenintare asupra acesteia si a familiei sale.

 

Analizand situatia de fapt, Cabinetul nostru impreuna cu reclamanta, au decis sa solicita instantei de judecata un ordin de protectie impotriva fostului sot.

 

In urma intregului probatoriului administrat in cauza (mesaje, conversatii whatsapp, declaratii ale vecinilor), instanta de judecata a constatat temeinicia cererii si a dispus emiterea ordinului de protectie pe o perioada de 6 luni, cu posibilitatea prelungirii, daca imprejurarile de fapt vor subzista la acel moment.

 

Pentru mai multe detalii despre ce insemna un ordin de protectie si care este procedura de obtinere a unui astfel de ordin, puteti citi Ordinul de protectie:cum si in conditii se obtine?

 

Daca si dumneavoastra ati fost victima vreunui act de violenta sau amenintare exercitat de vreun membru de familie, Cabinetul de Avocatura “Eliza Popa” vine in sprijinul dumneavoastra, oferindu-va servicii profesionale in acest domeniu.

 

 

Contactati-ne acum!

No Comments

Leave a Comment

error: Atentie!: Continut protejat de drepturile de autor !!