a

Facebook

Copyright 2017 Avocat Eliza Popa.
Toate drepturile sunt rezervate.

8:00 - 18:00

Program lucru Luni-Vineri.

0740.580.614

Cere opinia noastra!

Facebook

Search
Menu
 

Termeni si conditii

Avocat Eliza Popa > Termeni si conditii

Termeni si conditii

 

   Cabinetul Individual de Avocatura “Eliza Popa” se obliga sa protejeze confidentialitatea si secretul informatiilor incredintate.

 

   Accesul si utilizarea prezentului Site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand pezentul site, acceptati, fara limitari, aceste conditii.

 

   Site-ul avocatelizapopa.ro si tot ceea ce cuprinde acesta, sunt in proprietatea si sub dreptul de autor al echipei sau al altora cu toate drepturile rezervate. Este strict interzisa utilizarea oricarui text, fara permisiunea in scris a proprietarului acestui site.

 

   Nu aveti permisiunea sa copiati, sa refolositi, sa reproduceti, sa creati lucrari derivate din site sau sa transferati, sa vindeti sau sa folositi texte din site, fara acordul in scris al avocatului titular al site-ului.

 

   Pentru detalii privind modul in care colectam, utilizam, dezvaluim si protejam datele cu caracter personal obtinute, va solicitam sa cititi indicatiile de mai jos:

 

   In ce priveste colectarea datelor cu caracter personal, va aducem la cunostiinta faptul ca site-ul avocatelizapopa.ro va folosi numai datele cu caracter personal furnizate in mod explicit si voluntar de catre utilizatorii site-ului nostru. Aceste date cu caracter personal pot contine, fara insa a se limita la acestea: numele persoanei, numele firmei, adresa, informatii despre functia ocupata, informatii despre firma, numarul de telefon/fax, adresa e-mail.

 

   Cabinetul de avocatura “Eliza Popa” colecteaza date cu caracter personal furnizate in mod explicit si voluntar de utilizatorii site-ului nostru pentru activitati precum: adresarea de intrebari avocatilor din cadrul Cabinetului de avocatura “Eliza Popa”; solicitarea de informatii suplimentare in urma raspunsurilor primite.

 

   De asemenea, prin intermediul site-ului nostrum, utilizatorii pot transmite intrebari sau mail-uri care vor contine adresa utilizatorului, precum si orice alte informatii pe care doreste sau le considera necesare a le include in mesaj.

 

   Scopul colectarii datelor cu caracter personal este acela de a crea o baza de date a persoanelor care si-au exprimat optiunea de a primi newsleterele de la Cabinetul de avocatura “Eliza Popa” si de a putea fi contactat ulterior de specialistii nostri.

 

   De asemenea, mentionam faptul ca nu vom pastra datele dumneavoastra personale mai mult decat este necesar pentru indeplinerea scopului in care acestea au fost colectate.

 

   In ce priveste utilizarea datelor cu caracter personal, va aducem la cunostiinta faptul ca atat site-ul avocatelizapopa.ro, cat si Cabinetul de avocatura “Eliza Popa” vor utiliza datele oferite voluntar de catre dumneavoastra pentru a va oferi serviciile juridice pe care le-ati solicitat si pentru a comunica cu dumneavoastra. Pentru a vizita site-ul nostru sau pentru a ne transmite emailuri nu trebuie sa va inregistrati.

 

   Totodata, administratorii site-ului avocatelizapopa.ro pot utiliza datele trimise de dumneavostra, daca este cazul, pentru diferite activitati aferente site-ului. Puteti cere in orice moment dezabonarea de la newsletterele expediate prin email, ca urmare a confirmarii dumneavoastra pe acest site.

 

   Daca sunteti doar vizitator al site-ului www.avocatelizapopa.ro, nu colectam date despre dumneavoastra.

 

   Cu privire la dezvaluirea datelor cu caracter personal catre terte parti, va invederam faptul ca nu dezvaluim datele cu caracter personal catre terti. In mod exceptional, unde este cazul, datele cu caracter personal pot fi dezvaluite organelor de aplicare a legii, institutiilor de reglementare sau altor agentii guvernamentale, ori unor terti, daca este necesar pentru conformarea la obligatiile sau cerintele legale, ori in scopurile mentionate mai sus. Totodata, cu exceptia cazurilor prevazute in mai sus, datele cu caracter personal pe care le oferiti echipei nostre, nu vor fi impartasite fara permisiunea dumneavoastra in afara Cabinetuuil de avocatura “Eliza Popa”.

 

   Cabinetul de avocatura “Eliza Popa” se angajeaza sa protejeze datele personale pe care dumneavoastra ni le puneti la dispozitie.

 

   Utilizatorilor care au dorit sa primeasca newsletterele cu serviciile noastre juridice, primesc regulat, prin email sau, atunci cand este cazul, prin telefon, raspunsuri la solicitari. Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona de la aceste comunicari car au natura informationala.

 

   Cabinetulul de avocatura “Eliza Popa” isi rezerva dreptul de a modifica, in orice moment si fara notificare prealabila, aceasta pagina, prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod regulat pentru a lua la cunostinta conditiile de utilizare actualizate.

 

   Daca aveti intrebari cu privire la aceasta pagina va rugam sa ne trimiteti intrebarile dumneavoastra folosind sectiunea „Contact”.

Pentru mai multe detalii legate de “Termeni si conditii” va rugam sa ne contactati!

error: Atentie!: Continut protejat de drepturile de autor !!